Rukavice sv. ESAB T2000 TIG vel. XL
Kód: S24612
Držíme skladem nejoblíbenější produkty
Po zkušenostech z minulého roku se snažíme držet skladem větší množství vašich oblíbených produktů a průběžně aktualizovat informace o dostupnosti.

Vybíráme jedině kvalitu
Mnoho produktů, které zde vidíte, sami používáme na našich zahradách nebo v naší garáži.
Detailní popis produktu
Nalezení těch správných rukavic pro svařování TIG je pro choulostivé úkoly spojené s přesným svařováním rozhodující. Dlaňová část rukavic ESAB pro svařování TIG je vyrobena z kozí nebo ovčí kůže prvotřídní jakosti, což je nezbytné pro zachování jemné obratnosti a současně maximální ochrany. Dostatečně široká odolná manžeta ze štípané kůže chrání zápěstí před rozstřikem a zakrývá mezeru mezi rukou a svářečskou bundou.
Mezi prvotřídní doplňky pro dokonalý zážitek ze svařování patří strategicky umístěné vatování, lemovaná manžeta a pečlivě navržené prsty Fourchette. Optimální konfigurace palce pro zajištění úplné obratnosti a veškeré stehy z vláken Kevlar® dodávají všem modelům mimořádně vysokou hodnotu.
- Rukavice bez obruby – pro maximální pohodlí a cit
- Dlaňová část u modelu T1000 z prvotřídní kozí kůže
- Dlaňová část u modelů T2000 a T3000 z prvotřídní ovčí kůže
- Strategicky umístěné vatování u modelů T2000 a T3000
- Rukavice navržená pro snadné nasazování a sundávání
Parametry
Typ palce | Rovný |
Vyztužený palec | Ne |
Vatování | Spodní část dlaně |
Podšívka | Ne |
Prošitá vlákny Kevlar® | Ano |
Typ prstu | Vidlicový |
Typ manžety | Rukavicová |
Délka manžety | 105 mm |
Šířka manžety | 170 mm |
Typ kůže – manžeta | Štípaná hovězí useň |
Typ kůže – svrchní strana | Ovčí kůže |
Typ kůže – dlaň | Ovčí kůže |
Pohodlí | Nejlepší |
Celková životnost | Lepší |
Provozní teplota | -10 až +40 °C |
Hmotnost | 150 g |
Certifikace | CE, UKCA, EN407 413X4X, EN12477 typ A, EN388 2122X |
Země původu | Indie |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Svářečské rukavice |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Hmotnost: | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.